Καλώς ήρθατε στην ΤΡΟΧΟΠΟΛΙS,
τη νέα εταιρεία στον κλάδο της Ονυχοπλαστικής.

Η ΤΡΟΧΟΠΟΛΙS ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 με σκοπό την παροχή σύγχρονων τεχνολογικά και αξιόπιστων ποιοτικά προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της Ονυχοπλαστικής και της Κομμωτικής. Σήμερα, αποτελεί μια εξελιγμένη εταιρεία η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς συνδυάζει την πώληση με την τεχνική υποστήριξη του εκάστοτε προϊόντος.

Η ΤΡΟΧΟΠΟΛΙS εισάγει και διαθέτει τους καλύτερους τροχούς της αγοράς στις πλέον προνομιακές τιμές, ενώ προσφέρει άμεσο, αξιόπιστο και εξειδικευμένο service σε όλα της τα μηχανήματα.Εκτός από τους τροχούς, στην εταιρεία μας θα βρείτε και άλλα μηχανήματα που αποτελούν τον βασικό εξοπλισμό της Ονυχοπλαστικής.Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι πελατοκεντρική και κινείται σε δύο βασικούς άξονες: Προσήλωση στην ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και εξυπηρέτηση των πελατών, έχοντας ως κύριες αρχές: Ποιότητα – Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία.

Στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη και στην παράλληλη πρόβλεψη επικείμενων αναγκών του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της ΤΡΟΧΟΠΟΛΙS λειτουργεί υποστηρικτικά και συμβουλευτικά σε ο,τιδήποτε χρειάζεται σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ακόμα και μετά την πώληση.

Δέσμευση για την ΤΡΟΧΟΠΟΛΙS αποτελεί η εγγύηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και η συνεχής βελτίωσή τους.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας με γνώμονα πάντα το σεβασμό και την ειλικρίνεια.